Giurgiu: Traficul la frontieră s-a deschis pentru autovehicule cu excepţia maşinilor de transport marfă

Traficul rutier în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, s-a deschis joi pentru autoturisme, microbuze şi autocare de transport călători, dar trecerea prin vamă rămâne în continuare îbnchisă pentru pentru maşinile de transport marfă. foto

„Din informaţiile de ultim moment putem să declarăm că traficul la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu – Ruse, Bulgaria, este închis doar maşinilor de transport marfă, accesul călătorilor fiind permis şi de o parte şi de cealaltă a frontierei indiferent că aceştia se deplasează cu autoturisme, microbuze sau autocare”, a declarat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

El spune că în Bulgaria situaţia continuă să fie critică din cauza zăpezii şi a viscolului, acolo fiind înregistrate în continuare ninsori puternice.

Şi la Giurgiu ninge de peste 24 de ore continuu, dar viscolul a mai încetat din intensitate, iar ninsoarea nu este abundentă.

Pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu se circulă în condiţii de iarnă. Pe raza judeţului mai sunt închise DJ 503 şi DN 41 de la limita judeţului Giurgiu spre Olteniţa… citește tot pe www.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + six =