GFR a cumpărat documentaţia pentru privatizarea companiei feroviare bulgare de marfă

Grup Feroviar Român (GFR) a cumpărat documentele de privatizare a companiei bulgare de transport feroviar de marfă BDZ Cargo, analizând actele şi efectele unei eventuale tranzacţii, a anunţat compania din grupul Grampet, deţinut de omul de afaceri Gruia Stoica. foto

„Grup Feroviar Român (…) a cumpărat în nume propriu documentele de privatizare ale BDZ Cargo. În prezent, Grup Feroviar Român analizează aceste documente de privatizare, precum şi impactul pe care privatizarea o va avea asupra GFR-Grampet Group”, se arată într-un comunicat al companiei.

Nouă companii au cumpărat documentele pentru procedura de privatizare a BDZ, a anunţat marţi Agenţia pentru Privatizare din Bulgaria, la expirarea termenului limită, potrivit agenţiei bulgare de presă Novinite.

Pe lângă Grup Feroviar Român, documentele de privatizare au fost cumpărate de trei companii din Bulgaria – First Investment Bank, Bulgarian Ship Company şi Bulgarian Railway Company – precum şi de alţi cinci investitori care au acţionat prin intermediul unor firme de avocatură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + 17 =