Cea de-a ..." />

Fleet Optimization Conference revine pe 30 octombrie

Cea de-a doua ediție Fleet Optimization Conference, cel mai important eveniment dedicat optimizării costurilor și managementului flotelor auto, va avea loc pe 30 octombrie, la București. Evenimentul va dezvălui participanților strategii de gestionare a flotelor auto, tactici pentru obținerea unui cost operațional scăzut și optimizarea activităților de fleet management. foto

Vor fi aduse în prim plan provocările și oportunitățile actuale, soluții financiare, strategii de mentenanță preventivă și avantaje/dezavantaje ale utilizării leasing-ului financiar versus leasing-ul operațional. 

Experți în domeniu vor prezenta cele mai bune tactici pentru a menține la un nivel înalt infrastructura tehnică și cea organizațională, departamentul de logistică și flotele auto. Participanții vor afla punctele cheie pentru dezvoltarea unor sisteme de îmbunătățire, gestionare și optimizare a serviciilor, care au drept rezultat reducerea cheltuielilor de achiziție, un cost minim de operare și obținerea profitului.

Fleet Optimization Conference este structurat pe doua sesiuni de conferințe și o sesiune de business networking.

Prima sesiune, Solutions for Operational Efficiency, va prezenta soluții pentru dezvoltarea procedurilor, practicilor și proceselor existente pentru optimizarea performanței flotelor auto, dar și cele mai eficiente strategii de mentenanță preventivă.

În cadrul celei de-a doua sesiuni, Financial & Tax Issues related to Fleet Management, veți afla care sunt avantajele și dezavantajele fiscale/ operaționale ale leasingului financiar versus leasing operațional și va fi adusă în prim plan eficientizarea deductibilității cheltuielilor flotelor auto.

La sfârșitul celor două sesiuni, într-un cadru distins, participanții vor avea ocazia să-i întâlnească pe cei mai buni experți în servicii auto, manageri ai flotelor auto și furnizori de soluții pentru flote.

Evenimentul este organizat de Evensys, în parteneriat cu Opel.

Detalii complete despre eveniment și înscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.fleetconference.ro

Despre Evensys

Cu 7 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate și Retail.

Persoana de contact:

Andreea-Cristina Mielu
PR & Marketing Coordinator
Evensys
Str. Grigore Alexandrescu, HQ office building nr.59, et.2, sect.1, Bucuresti
Tel: 0733.041.005
andreea.mielu@evensys.ro
www.evensys.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − six =