Fleet Management Conference: Soluţii optime pentru administrarea flotelor auto

Pe 26 aprilie, la București, a avut loc Fleet Management Conference, cel mai mare eveniment dedicat gestionarii flotelor auto din România. Evenimentul a reunit aproximativ 150 de participanți, iar în grupul vorbitorilor au fost prezenți cei mai buni specialiști în domeniu.

Conferința a fost deschisă de o dezbatere ce a reunit importanți jucatori în domeniu și a adus în prim plan subiecte precum bugetul alocat flotei auto, mentenanța parcului auto, achizițiile online sau indicii de performanță folosiți în măsurarea activității de managerii de flota.

Într-un panel moderat de Claudiu Vrinceanu (Redactor Sef, Wall-Street), tendințele și oportunitățile momentului au fost discutate de Ioan Mircea Ratiu (Director Administrarea Proprietăților Imobiliare și a Parcului Auto, E.ON România), Mihai Stoian (MSP & Operational Supervision, Facility Management, ING Bank), Leonard Filipoiu ( Manager Transporturi, Europharm Distributie), Aurelian Tudor (Fleet Manager, Danone România), Marius Ștefan (General Manager, Autonom Rent a Car), Janusz Gawronski (CEO, TKT-Eurofleeting Italy) și Adrian Letzner (Car Fleet&General Services Officer, SERVIER PHARMA). 

Cea de-a doua sesiune a prezentat soluții telematice, implicatiile fiscale aferente cheltuielilor legate de autovehicule, managementul operational al flotelor si tehnici de baza ale conducerii preventive si economice.

Claudiu Suma (CEO, ETA Automatizari Industriale) a vorbit pe larg despre piata de fleet management din Romania si despre portalul SafeFleet, prezentand toate serviciile pe care portalul le ofera. Marcel Punga (Founding Partner, John Maxwell Team) a prezentat elementele si tehniciile de baza ale conducerii preventive si economice si modul de evaluare a riscurilor la care sunt supusi conducatorii auto.

Invitatul internațional, Dan Podjed (Research Advisor, Telematics Conference SE Europe) a prezentat soluțiile telematice pentru vehiculele comerciale din zona Europei de Sud-Est, vorbind despre trendurile globale în industria serviciilor telematice și trendurile globale care influențează regiunea.

La sfârșitul celor doua sesiuni de conferințe, în cadrul unei sesiuni de networking, participanții au avut ocazia să-i intâlnească pe cei mai buni experți în servicii auto, manageri ai flotelor auto și furnizori de soluții pentru flote.

***

Despre Evensys

Cu 7 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + eighteen =