Evenimentul organizat ..." />

Expo Tranzit 2019, Cluj-Napoca 30-31 mai

Evenimentul organizat de Revista TRANZIT cuprinde doua zile de conferință.

Conferinta pe teme de logistica din 30 mai ia in discutie urmatoarele:
• Inovatii in real-estate cu scopul rezolvarii a doua nevoi ale operatorilor logistici si producatorilor/retailerilor: criza de forta de munca si eficienta energetica). Smart building in logistica/industrial, asigurarea de locuinte pentru angajatii din depozite care sunt adusi de la distante mari, crearea unor noi spatii rezidentiale, noi comunitati in jurul depozitelor si centrelor industriale – Ana Dumitrache (CTPark), Dana Bordei (WDP), Marian Orzu (Dunnwell).
• Studiu de Caz Ana si Cornel – fleet management system pentru o distributie fara cusur
• Studiu de Caz Vivre.ro: Provocarile logistice pentru un magazine on-line home&deco – Ciprian Sirbu, logistics manager Vivre logistics
• Ce asteptari exista din partea unui 3PL in cazul externalizarii? – Prezentare Jevgeni Rudkovski, Supply Chain Manager Coca Cola Romania
• La provocarile actuale ale pietei trebuie raspuns cu inovatie/creativitate, agilitate si parteneriate. Dezbatere despre cum fac fata expertii din supply-chain principalelor provocari ale momentului: criza fortei de munca, nevoia de reducere continua a costurilor, livrarea rapida, exacta si cu frecventa ridicata, canalul e-commerce, reducerea amprentei de Carbon, managementul deseurilor reciclabile.
In panel: Adrian Draganescu (Mega Image), Jevgeni Rudkovski (Coca Cola Romania), Cornel Morcov (FAN Courier), Marian Tudor (eMAG)
• Solutii de propulsie pentru viitorul nu prea indepartat. Auditul energetic, din nou de actualitate In panel: Dumitru Becsenescu (Denisson Energy), Emil Aringhe (Mega Image) s.a.

 

Conferinta pe teme de transport, din 31 mai, ia in discutie urmatoarele subiecte:
• Controale ITM si ANAF pe impozitarea diurnei. Avocati specializati pe transporturi vor prezenta spete actuale ale unor firme controlate si amendate de ITM si ANAF pentru plata cu diurna a soferilor detasati transnational
• Pachetul de Mobilitate (I) – situatie actuala, care e planul de actiune pentru schimbarea catorva amendamente? In panel: Reprezentant al Ministerului Transporturilor, Adrian Pop (APTE 2002), Augustin Hagiu (FORT) si Alin Cretu (ATM Bucovina)
• Dezvoltarea Portului Constanta, o modalitate pentru ca Romania sa transporte legal marfa europeana in Europa – Alexandru Craciun, directorul comercial al Portului Constanta
• Pachetul de Mobilitate (II) – Scenarii posibile – cum ne pregatim in fiecare situatie? Ce costuri implica transferul unui parc de 50 de camioane in Germania, Austria/Slovacia-Cehia, Belgia, Olanda sau Franta? Ce particularitati are fiecare piata? Care regim fiscal e cel mai avantajos?
• In conditiile operarii unei firme in vestul Europei, se poate repatria profitul in Romania? Prezentari si Av. Sorana Cernea (TPA)
• Cum ne mentinem soferii? Pachete de asigurari de sanatate pentru soferi si familiile acestora, mai importante decat CAS-uri mari platite la sistemul de Stat – Decebal Popescu, Sorin Pop si Botond Bartha (Allianz Tiriac)
• Atestate profesionale pentru soferii extracomunitari, cultivarea relatiei cu soferii “lideri”, care mediaza relatia soferi-conducere. In panel reprezentanti ai Ministerului Transporturilor, ARR, ISCTR, agentii de recrutare de personal din Vietnam. Moderator: Sandor Gabor, IFPTR
In acelasi timp, patru reprezentanti ai partenerilor vor prezenta solutii de eficientizare a transporturilor cu semiremorci walking-floor (TMT International), camioane Ford Trucks, anvelope Ecopia si solutii de reducere a curselor pe gol (Trucknet).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 2 =