Euro Truck Simulator – o nouă aplicaţie destinată şoferilor pasionaţi de camioane

Dezvoltatorul ceh SCS Software vine in Europa cu un nou joc/simulator pentru soferii de camioane si autobuze – Euro Truck Simulator. Dupa ce a creat in America de nord seria 18 Wheels of Steel, SCS Software vine si demonstreaza ca ocupa locul I in simulatoarele de vehicule grele.

Mai întâi, selectați una din cele 12 țări din Europa de Vest. Din Portugalia în Polonia și din Italia în Anglia, vi se oferă informații demografice, geografice și financiare, cum ar fi populația, capital și venitul pe cap de locuitor din fiecare țară. Acesta din urmă, împreună cu informații suplimentare cu privire la țările care sunt accesibile sunt elementele care va vor ajuta sa planificati calatoria dumnevoastră.

După selectarea seriei țării inițiale, cumpărati primul camion. Alegerile sunt limitate in prima fază, bugetul dvs. inițial fiind de doar 100.000 de euro. Puteti alege oricum între  Mercedes-Benz Actros (Majestic), Renault Magnum (Runner), Scania R-series (SWIFT) și Volvo FH16 (Valiant) clasele de la A la C.  SCS-a acordat o atenție deosebită transferului fidel al   caracteristicilor vehiculului. Informațiile primite de dvs. se refera la cai putere, transmisie, dimensiuni și puterea motorului, precum si capacitatea rezervorului de combustibil pentru fiecare vehicul.

Urcati in cabina, porniti masina, alegeti zona si strazile Europei sunt in fata ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − 2 =