Gru..." />

Ești un confrate al transportatorului – cooperează cu AsstrA

Grupul de capital AsstrA cooperează activ cu 10.000 de transportatori. În 2019, numărul comenzilor a ajuns la 161.000, dintre care peste 600 de transporturi au fost efectuate zilnic. Datorită experienței de 25 de ani în organizarea transportului internațional și cooperării cu clienți de renume, prioritatea AsstrA este dezvoltarea în continuare a relațiilor de parteneriat cu transportatorii.

 

În fiecare an, numărul tot mai mare de clienți se traduce printr-o cerere mai mare de transport. Grupul oferă companiilor de transport o serie de avantaje rezultate din cooperare.

 

Mulți ani de experiență

Grupul elvețian AsstrA-Associated Traffic AG este prezent pe piață de 25 de ani. Cooperarea cu cele mai mari companii din lume din diverse sectoare și experiența acumulată în domeniul transportului internațional le permite transportatorilor să furnizeze serviciile de transport oferite în fiecare zi, indiferent de fluctuațiile sezoniere.

 

Geografie largă a rutelor de transport

AsstrA dezvoltă rute comerciale pe distanțe lungi și scurte între UE, CSI, Asia și SUA. Geografia largă vă permite să alegeți ruta în funcție de direcțiile luate de transportatori.

 

Posibilitatea de a planifica călătorii dus-întors

Datorită returnării încărcăturilor, transportatorii care cooperează cu AsstrA evită „transport vid”. O bună organizare a rutelor și posibilitatea de a obține comenzi de transport sporesc rentabilitatea serviciilor de transport.

 

Plăți fără numerar pentru combustibil

Partenerii de transport au opțiunea de a plăti fără numerar combustibilul și fluidele tehnice folosind carduri speciale. Datorită sistemului electronic de contabilitate, acestea au rapoarte detaliate despre locul și timpul de realimentare, tipul și cantitatea de combustibil și valoarea operațiunii.

 

Taxe rutiere

Un card special AsstrA permite transportatorilor să efectueze plăți fără numerar pentru călătoriile pe drumurile publice, precum și peste poduri și prin tuneluri. Acest lucru vă permite să controlați și să analizați costurile legate de transport.

 

Rambursarea TVA

Grupul de capital, în cooperare cu partenerii săi, rambursează TVA furnizorilor săi pentru combustibilul achiziționat în Uniunea Europeană.

 

Servicii de feribot

Grupul oferă servicii de rezervare a feribotului. Este o alternativă la organizarea independentă de transport, economisind timp și bani. AsstrA include costul rezervării unui feribot în prețul de transport. Rata contractului se aplică numai partenerilor grupului.

 

Serviciul ROLE

AsstrA furnizează serviciul ROLA (Rollende Landstraße), al cărui scop este de a ajuta la organizarea transportului feroviar al unui camion încărcat. Transportul intermodal ia în considerare odihna șoferului într-o mașină special concepută, în timp ce camionul acoperă ruta desemnată.

 

 

 

 

Asigurare de răspundere civilă

Avantajul cooperării este asistența la îndeplinirea formalităților legate de asigurarea de răspundere civilă a transportatorului (asigurare CMR).

 

Plăți la termen

Termenele de plată pentru serviciile de transport furnizate sunt garantate. În termen de 30 de zile de la primirea documentelor originale, grupul transferă fondurile în contul transportatorului.

 

Proceduri vamale simplificate

Transportatorii AsstrA au opțiunea de vămuire în 8 agenții proprii din Germania, Polonia, Belarus, Rusia și Lituania. Domeniul serviciilor include emiterea de documente de tranzit T1 în UE și Elveția la punctele de trecere a frontierei din Polonia: Koroszczyn, Bobrowniki și Kuźnica, iar în Lituania: Miedniki Królewskie, Ławaryszki și Raigardas.

 

În plus, agențiile înregistrează copii electronice ale carnetelor de TIR în sistemul NCTS din Germania și Polonia. În plus, acestea se ocupă de declarația inițială EPI pentru mărfurile transportate rutier către teritoriul vamal al Uniunii și de declarația PI inițială, precum și de certificatele de garanție în cazul importului de mărfuri peste frontiera rusă. De asemenea, este disponibilă consultanța privind formalitățile și vămuirea.

 

Contact 24/7

Experții AsstrA sunt disponibili partenerilor lor 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Acest lucru permite rezolvarea eficientă a problemelor legate de livrarea mărfurilor.

 

Portalul operatorului

Este o platformă online disponibilă pentru operatorii de transport AsstrA, pe care sunt puse la dispoziție încărcări gratuite care nu sunt disponibile pe alte burse sau site-uri web. Încărcăturile provin din diferite departamente și regiuni ale prezenței grupului de capital.

 

Licitații de transport

AsstrA desfășoară licitații în rândul transportatorilor. Prin participare, veți avea acces la comenzi regulate de transport și la un program de fidelizare. Aceasta este o perspectivă excelentă pentru obținerea altor propuneri de cooperare.

 

AsstrA Track & Trace

Această soluție permite monitorizarea constantă a transportului în timp real. Accelerează comunicarea între transportator, expeditor și client, ceea ce îmbunătățește activitatea fiecărei verigi din lanțul logistic. Datorită vizibilității T&T, transparența în executarea comenzii este realizată, iar situația legată de perioadele de nefuncționare și întârzieri este rezolvată mult mai rapid. O productivitate mai mare în operațiunile de transport și depozitare contribuie la creșterea cifrei de afaceri.

 

„Cooperarea cu transportatorii este o parte importantă a muncii de zi cu zi, așa că depunem toate eforturile pentru a ne asigura că aceste relații sunt durabile și pentru a garanta transparența proceselor logistice operaționale. Satisfacem nevoile furnizorilor și oferim o serie de servicii cuprinzătoare pentru a simplifica procedurile de transport și a asigura siguranța ”, rezumă Vitali Eremenco, director operațional adjunct pentru transport rutier la AsstrA.

 

 

by asstra.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 8 =