Retailerul online eM..." />

eMAG va comercializa din 2013 și anvelope

Retailerul online eMAG va adăuga în 2013 și anvelope în oferta sa, dar și alte accesorii auto, iar ideea de a vinde automobile online rămâne în picioare, însă trebuie făcute mai multe pregătiri, a spus într-un interviu pentru HotNews, Iulian Stanciu, CEO al eMAG. foto

Compania realizează majoritatea veniturilor din vânzări de produse IT și din electrocasnice, iar estimările privind cifra de afaceri pe 2012 sunt de 180 milioane euro.

„Suntem în discuții avansate pentru vânzarea de anvelope și vrem să venim cu ceva deosebit, să le putem livra și acasă dar și la service și să fie și echilibratul inclus și tot pachetul de servicii”, spune Iulian Stanciu.

„Am fi vrut să prindem sezonul anvelopelor de iarnă, dar am derulat foarte multe proiecte – Black Friday și altele – așa că n-am reușit să le includem încă în ofertă, dar până la vară le vom avea”, spune directorul general al companiei.

Ca produse legate de domeniul auto, eMAG a pus în ofertă asigurările RCA la final de 2011 și s-a arătat foarte mulțumită de cum au mers vânzările… citește tot pe www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =