CFR Călători..." />

Elevii şi studenţii, 50% reducere la abonamente CFR

CFR Călători a anunţat ieri că abonamentele pentru elevi şi studenţi pot fi procurate cu reduceri de 50% de la toate casele de bilete din staţii sau din agenţiile de voiaj CFR.

Acestea se eliberează elevilor pe baza carnetelor de elev, respectiv studenţilor pe baza legitimaţiilor de reducere transport, vizate pentru anul şcolar în curs, pentru deplasare pe ruta solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii.

De exemplu, pentru ruta Medgidia – Constanţa (o distanţă cuprinsă între 41şi 50 de kilometri), la trenurile Regio un abonament lunar pentru un adult (42 de călătorii) costă 147 de lei, aşadar elevii şi studenţii vor trebui să scoată din buzunare 73,5 lei.

De asemenea, pasagerii au la dispoziţie şi alte tipuri de abonamente: abonamente lunare cu număr nelimitat de călătorii (Regio, InterRegio, Intercity, se emit la clasa a 2-a, până la distanţa de 300 km), abonamente săptămânale cu număr nelimitat de călătorii (la toate categoriile de trenuri, se emit la clasa a 2-a, până la distanţa de 300 km), abonamentul lunar valabil 5, 10 sau 15 zile într-o lună calendaristică, cu reduceri de până la 45% (se emit pentru trenuri de orice rang, la clasa a 2-a, pe distanţe de până la 1.000 km).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 10 =