EFECTUL GRUIA CFR Marfă cere anularea licitaţiei la CE Oltenia

CFR Marfă a solicitat anularea licitaţiei organizate de Complexul Energetic Oltenia pentru transportul cărbunelui, unde a cerut 256 de milioane de lei pentru aceste servicii, cu un milion de lei peste oferta unei asocieri din care face parte Grup Feroviar Român, iar CNSC a suspendat procesul de achiziţie:

“Admite cererea de suspendare a procedurii de atribuire, formulată de către Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă, cu sediul în Bucureşti, Bdul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, în contradictoriu cu Societatea Complexul Energetic Oltenia, cu sediul în Târgu Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 5, jud. Gorj.

Dispune suspendarea procedurii de atribuire, până la soluţionarea pe fond a contestaţiei”, se arată în decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

Prin contestaţia depusă de CFR Marfă la 23 mai, compania de stat a solicitat obligarea CE Oltenia la emiterea unui act de anulare a procedurii de achiziţie şi suspendarea procedurii de atribuire până la soluţionarea fondului cauzei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + twenty =