Modelele Duster Koleos ş..." />

Dusterul va fi produs și în Indonezia

Modelele Duster Koleos şi Mégane RS vor fi vândute și pe piața din Indonezia, după ce Renault a anunţat semnarea unui acord cu grupul Indomobil Sukses International. foto

Acordul de parteneriat prevede o reţea de distribuţie pentru Renault şi producția în Indonezia a modelului 4X4 low cost Duster.

Reprezentanții Renault apreciază că, începând din 2015, parteneriatul ar putea fi extins prin asamblarea locală a altor modele adaptate pentru această piaţă cu o populaţie de 250 de milioane de locuitori. 

Unul dintre ele ar putea fi Lodgy, care este singurul model din gama Dacia care nu se bucură de un succes precum celelalte modele.

Cu 36 de vehicule la fiecare 1.000 de locuitori, Indonezia este una din cele mai promiţătoare pieţe auto din lume, relatează economica.net.

Piaţa auto din Indonezia a crescut în prima jumătate anului cu 12,8%, la nivelul record de 582.300 de unităţi.

Cel mai bine vândut model este Toyota Avanza, maşină asemănătoare cu Lodgy. Avanza este atât de populară încât înregistrează o cotă de piaţă de 17,5%.

În prezent, cele mai mari pieţe pentru Dacia au fost anul trecut Franţa (23,4%), Germania (13%), Algeria, Turcia şi Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 4 =