Inspectoratul Judeţean de Po..." />

Drumuri închise în judeţul Galaţi

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi informează că, în momentul de faţă autovehiculele pot circula, controlat, pe dig, pe DN 22B (Galaţi-Brăila), fiind permis în special accesul microbuzelor care fac legătura între Galaţi şi Brăila, dar şi al autovehiculelor care transportă navetişti între cele două oraşe vecine. Totuşi, pe DN 22B este interzis accesul autovehiculelor de mare tonaj, cu masa de peste 3,5 tone. foto

Şoferii care, însă, intentionează să meargă mai departe către alte localităţi aflate sub cod roşu, precum Buzău, sunt sfătuiţi de poliţişti să amâne deplasarea, întrucât, potrivit procedurilor în vigoare, în perioada avertizării de cod roşu toate drumurile naţionale din judeţul respectiv sunt închise.

În baza acestei proceduri este închis traficul rutier şi pe DN 2B (Galatț-Brăila), politiştii rutieri gălăţeni se află la Sendreni, pentru a informa şoferii despre restricţii. IJP Galaţi mai informează că sunt închise alte două drumuri naţionale şi sunt filtre ale Poliţiei Rutiere la Cosmeşti, pentru DE 581 (Tecuci -Tişiţa), care este închis şi la Hanu Conachi, spre Năneşti, pentru DN 25A (Galaţi-Vrancea), care este şi el închis. La acestea se adaugă şi DN 24D (Vârlezi-Tuluceşti), care este închis de azi dimineaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =