Suntem în plin sezon a..." />

Două noi accidente în Ungaria cu români

Suntem în plin sezon al accidentelor rutiere în care sunt implicaţi români, în Ungaria. Două noi astfel de evenimente s-au produs în ultimele 24 de ore pe autostrăzile din ţara vecină.

Primul s-a produs pe autostrada M43, între Szeged şi Mako, iar al doilea pe autostrada spre Slovenia, pe raza localităţii Siofok.

Patru români au fost implicaţi într-un accident grav de circulaţie pe autostrada M43 din Ungaria, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce şoferul a adormit la volan, trei dintre români aflându-se internaţi la spital, cu leziuni foarte grave.

„Consulatul General al României la Szeged a fost informat de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Csongrad cu privire la producerea unui accident grav pe teritoriul Ungariei, în noaptea de 31 august 2013, în care au fost implicaţi 4 cetăţeni români.

Oficiul consular a întreprins demersurile necesare pe lângă autorităţile ungare în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la incident. Conform datelor transmise, autoturismul condus de un cetăţean român circula pe autostrada M43, în direcţia Szeged – Mako, când şoferul a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, rupând parapeţii şi oprindu-se în şanţ.

În autoturism se aflau alţi trei cetăţeni români, care se află internaţi la spital, cu leziuni foarte grave”, se arată într-un comunicat al MAE.

Un român a murit şi alţi doi au fost răniţi în urma unui accident rutier produs pe autostrada M7 din Ungaria, în direcţia Budapesta – Slovenia, atutoturismul în care se aflau aceştia intrând într-un camion care circula regulamentar.

„Consulatul General al României la Szeged a fost informat cu privire la producerea unui accident grav pe teritoriul Ungariei, pe raza localităţii Siofok, judeţul Somogy, în ziua de 1 septembrie 2013, în care au fost implicaţi 4 cetăţeni români.

Oficiul consular a întreprins demersurile necesare pe lângă autorităţile ungare în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la incident”, infomează MAE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 15 =