Furnizorul ..." />

DKV extinde rețeaua de alimentare în Europa de Est

Furnizorul de servicii și de carduri de combustibil adaugă rețelei sale de aprovizionare peste 500 de stații de alimentare în Rusia și Belarus până la sfârșitul anului

București, 4.11.2015. Clienții DKV Euro Service își pot folosi acum cardurile DKV în Rusia și Belarus pentru achiziția de combustibil fără numerar. Furnizorul de servicii și de carduri de combustibil va adăuga peste 500 de stații de carburanți la rețeaua de aprovizionare, până la sfârșitul anului. Partenerii DKV până în prezent în Rusia și Belarus includ Belorusneft, EKA, Gazprom, Tatneft, PTK, ARIS, Surgutneftegas și Astra. Sunt în curs pregătirile pentru a extinde rețeaua de alimentare la și mai multe companii petroliere.

“În ciuda recesiunii economice actuale, Rusia – una dintre cele mai mari țări producătoare de energie din lume – reprezintă o piață importantă pentru viitor, în timp ce Belarus rămâne o țară importantă de tranzit din punct de vedere strategic, în acest context”, a spus Klaus Burkart, manager pentru noi piețe la DKV. „Serviciile noastre acoperă rutele de tranzit importante și oferă clienților noștri opțiuni de alimentare cu combustibil de înaltă calitate, atractive din punct de vedere economic.”

Stațiile de alimentare pot fi găsite deja pe hărțile DKV MAPS și prin aplicația DKV APP.

###

Persoană de contact:
Daniel Amzăr

Free Communication

Email: daniel.amzar@freecomm.ro

Tel: 0752 111 728

Despre DKV Euro Service
DKV Euro Service este unul din liderii pieței de servicii din domeniile logisticã şi transporturi, de aproximativ 80 de ani. De la 58.300 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o paletă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european. DKV este parte a DKV MOBILITY SERVICES Group, cu 700 de angajaţi. În 2014, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 5,7 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi. În 2015, DKV Card a fost numit pentru a 10-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =