Transportatorii din Belarus se plân..." />

Dispar mărfurile în Europa

Transportatorii din Belarus se plâng că le-au fost furate mărfuri în Europa, după o colaborare cu companii false și escroci. Președintele holdingului de transporturi comerciale „West Trans GmBH” din Belarus, Valerii Kozlov, a declarat că de la începutul verii a fost înșelat de 5 ori, fiindu-i furate echipamente de uz casnic și agricole. Potrivit lui, escrocii se declară drept reprezentanți ai companiei de expediții „Transadria” din Cehia și oferă servicii de transport. foto

„Mai apoi infractorii trimit camioanele cu plăcuţe de înmatriculare și cu acte false pentru a fi încărcate. În documente se arată că mașinile de transport aparţin companiei românești SC Prevent Group SRL. Peste 2-3 zile după încărcare, camionul dispare”, a relatat Valerii Kozlov.

Interpol şi Oficiul European de Luptă Antifraudă (Bruxelles) au stabilit deja că mărfurile sunt depozitate undeva în Slovacia, iar acest lucru îi face să creadă pe investigatori că escrocii vor fi găsiți. Potrivit rapoartelor, aceeași infractori au prejudiciat câteva companii din Olanda, Belarus, Lituania şi Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 15 =