Directorul Companiei..." />

Directorul CNADNR, Mircea Pop, a demisionat

Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Mircea Pop, a demisionat, a anunţat Victor Ponta. Premierul a explicat că l-a chemat pe şeful CNADNR la Guvern după ce Corpul de Control a încheiat o acţiune de verificare şi că, în urma discuţiei avute, Mircea Pop şi-a dat demisia. foto

Primul-ministru a precizat că atribuţiile fostului şef CNADNR vor fi preluate temporar de către directorul adjunct.

Totodată, premierul a anunţat că toţi directorii Companiei Naţionale care au fost la Bâlea Lac, în loc să fie la post, vor fi demişi. 

Money.ro a relatat că şefii CNADNR au petrecut la munte, deşi meteorologii anunţaseră că vremea se va înrăutăţi accentuat.

Victor Ponta a declarat, vineri, că i-a cerut şefului CNADNR, Mircea Pop, să vină la Bucureşti şi dacă va constata că, joi seara, la Bâlea Lac, directorii companiei „se ţineau de petreceri, nu de deszăpeziri”, îi va da pe toţi afară.

Totodată, vicepremierul Liviu Dragnea a criticat conducerea CNADNR pentru modul în care a prezentat informaţiile în Comandamentul de iarnă convocat vineri la Guvern, atenţionând că este „veriga slabă” şi că este ultima dată când acceptă „această bâlbă naţională”… citește tot pe www.money.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 7 =