Din 13 mai clientii Vodafone pot achizitiona rovigneta prin sms

De pe 13 mai, se vor putea achizitiona roviniete prin SMS. Serviciul este lansat de CNADNR impreuna cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale si operatorul de telefonie mobila Vodafone. 
Solicitantul trebuie sa fie client cu abonament Vodafone sau client cu cartela preplatita. Acesta va transmite, prin SMS, la numărul 7500, numarul de inmatriculare al vehiculului, urmat de categoria rovinietei, corespunzatoare tipului vehiculului (de exemplu B54AJV A). Imediat, cumparatorul va primi un SMS prin care va fi informat ca rovinieta va fi emisa pentru datele furnizate si va fi informat si cu privire la costul tranzactiei (de exemplu: vrei rovinieta categoria A – autoturism, – 7 zile pentru B54AJV, tarif 3 euro. Cost total SMS 3,4 Euro. Trimite DA pentru confirmare). Solicitantul va confirma emiterea rovinietei prin transmiterea, la acelasi numar, a unui nou SMS, cu textul “DA”, dupa care va primi un SMS de confirmare a emiterii rovinietei. In acest moment, solicitantul va fi tarifat cu suma corespunzatoare rovinietei alese.
Daca solicitantul nu este sigur de categoria rovinietei, poate obtine aceasta informatie transmitand la numarul 7500 în reteaua Vodafone, prin SMS, textul “INFO” (tarif 5 eurocenti/SMS trimis).
Pentru clientii cu abonament Vodafone, in factura emisa, se adauga TVA conform legislatiei in vigoare. Pentru detinătorii de cartele preplatite – Vodafone, TVA se aplica la achizitionarea creditului. 

1 comment

  1. anin

    Parcarea unde sunt super mulțumit de pe sos DN 5 este pe partea stanga pe sensul de mers București-Giurgiu tel tel de acolo este 0246244192 comuna DAia nr 184 ud Giurgiu este deschis non stop nu se fura deloc .parcare super pazita .nu este reclama .aici trag tiru mereu.bei o cafe super buna nicăieri nu bei așa cafea ,super patron este Florin ,sanatate multa ii urez prin acest comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − thirteen =