Deputatul Nini Săpunaru, propunerea PNL la Ministerul Transporturilor

Deputatul Nini Săpunaru este propunerea PNL pentru funcţia de ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta. foto

„Am fost sunat şi am fost întrebat dacă aş accepta nominalizarea pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Am acceptat şi sunt onorat de propunere. Mai mult de atât nu am ce să comentez. Aştept decizia partidului de numire”, a declarat Nini Săpunaru la Realitatea Tv.

Biroul Politic Naţional al PNL urmează să analizeze duminică propunerea lui Crin Antonescu pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Nini Săpunaru a fost ales deputat de Vrancea pe listele PNL și este președinte al acestei organizații liberale.

Surse din PNL relatau, miercuri, că în partid sunt în lucru mai multe scenarii în ceea ce priveşte situaţia creată de necesitatea avansării unei noi nominalizări pentru Ministerul Transporturilor, în urma retragerii lui Ovidiu Silaghi.

Actualul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Cristian Ghibu este văzut de mai mulţi liberali ca potenţial candidat pentru acest portofoliu, numele său fiind vehiculat însă alături de cele ale lui Teodor Atanasiu şi al Noricăi Nicolai, decizia urmând a fi luată duminică de BPN al PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − twelve =