Dir..." />

Demisii în CNADNR, după demolarea autostrăzii Orăștie-Sibiu

Directorul general adjunct al CNADNR, Renata Bendeac, responsabil cu implementarea proiectelor de autostrăzi, a fost schimbată din funcție de șeful acesteia, Narcis Neaga, informează Capital. foto

Surse din cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au declarat pentru revista Capital că Renata Bendeac a fost înlocuită cu Horia Nicolae directorul direcției de achiziții publice și proiecte în pregătire.

„Renata Bendeac a blocat mai multe proiecte de construcție a unor variante ocolitoare și drumuri naționale în ultima perioadă. Principalele responsabilități ale Renatei Bendeac au fost implementarea proiectelor pe autostrăzi, reabilitări drumuri naționale și variante ocolitoare. Derularea proiectului în cazul autostrăzii demolate era în responsabilitatea Renatei Bendeac”, ne-au explicat sursele citate.

Și Radu Cernov, omul lui Dan Șova din scandalul Turceni Rovinari, și-a depus demisia din funcția de șef departament dispute în urma scandalului mediatic din ultimele zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 6 =