De la 1 Decembrie 2019 este obligatorie o nouă unitate de bord în Cehia

Din data de 1 Decembrie se schimbă tehnologia de colectare a taxei rutiere pentru vehiculele a căror greutate depășește 3,5 tone. Obțineți o nouă unitate de bord în timp util și asigurați-vă astfel o tranziție fără dificulăți către noul sistem.

 

ÎNREGISTRAREA ÎN VEDEREA OBȚINERII NOII UNITĂȚI DE BORD SE POATE FACE:

  • on-line – prin intermediul Zonei clienților
  • sau în cel mai apropiat punct de vânzare

Procesul de înregistrare on-line și lista punctelor de vânzare pot fi gasite pe www.mytocz.eu

 

CE URMEAZĂ DUPĂ ÎNREGISTRARE:

Dupa înregistrarea cu succes, în calitate de operator al vehiculului, veți obține un echipament electronic (unitate de bord) pe care îl veț instala în vehiculul a cărui greutate depășeștete 3,5 tone, astfel încât sa fie funcțional cel târziu la data de 1 Decembrie 2019.

Deși până la această data este obligatorie utilizarea echipamentului electronic al operatorului de sistem actual, nu există riscul să fiți taxați de două ori pentru utilizarea drumurilor cu taxă.

Noua unitate de bord va începe să deconteze taxa rutieră numai din data de 01.12.2019.

 

CUM SE OBȚINE NOUA UNITATE DE BORD :

Unitatea de bord reprezintă proprietatea statului. Dupa depunerea garanției de 2 468 CZK, o puteți împrumuta de la noi, direct din punctul de vânzare. Daca va înregistrați on-line înainte de 30 noiembrie, vă vom livra gratuit unitatea de bord la adresa din Cehia sau în orice țară vecină.

În cazul înregistrarii ulterioare o livrăm gratuit numai pe teritoriul Cehiei. Puteți obține unitatea de bord și de la emitentul dvs. de carduri de combustibil.

În cazul în care doriți să utilizați echipamentul electronic din data de 1 Decembrie, țineți cont de faptul că termenul de livrare prin poștă poate fi mai mare, uneori până la 2 săptămâni.

 

TERMENE IMPORTANTE:

Vă puteți înregistra în noul sistem din data de 22 septembrie 2019, dupa primirea unității de bord pe care trebuie să o instalați cel târziu la data de 1 Decembrie 2019.

Pâna la 1 Decembrie sunteți obligat să utilizați în vehicule echipamentul electronic al operatorului de sistem actual.

 

Mai multe informații referitoare la acest subiect :

www.mytocz.eu

Tel : +420 243 243 243

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 3 =