Dan Şova, avizat de comisiile parlamentare pentru Ministerul Transporturilor

Dan Şova a primit un aviz favorabil din partea comisiilor pentru ocuparea funcţiei de ministru al Transporturilor, informează gândul.info. foto

Şova a fost avizat favorabil de către membrii Comisiei pentru politică economică şi ai Comisiei pentru Transporturi de la Cameră şi de cei ai Comisiei economice şi Comisiei pentru privatizare de la Senat, cumulând 41 de voturi „pentru” şi 9 voturi „împotrivă”. 

Dan Şova a ţinut să laude realizările foştilor miniştri liberali care au ocupat postul de la Transporturi, Relu Fenechiu şi Ramona Mănescu. „Am de gând să continui proiectele pe care ei le-au început”, a spus Şova.

El a fost întrebat de către reprezentanţii opoziţiei, respectiv de deputatul PDL Mircea Toader, ce va face în privinţa Portului Constanţa, ministrul propus arătând că în acest moment acţiunile sunt deţinute de minister – 60%, de primărie – 20% şi de Fondul Proprietatea – 20%.

„Porturile mari din Europa sunt la primării. Nu ar fi chiar aşa o treabă nemaiauzită să fie la primărie, dar nu intenţionăm să fie integral la primărie”, a spus candidatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − ten =