Capitala şi mai multe jud..." />

Cum se circulă pe drumurile din ţară

Capitala şi mai multe judeţe din ţară se află, marţi, sub avertizare cod galben de ninsoare şi viscol. Circulaţia este îngreunată din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale, însă nu sunt porţiuni de drumuri închise sau blocate.

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 25 martie – 7 aprilie, în fiecare regiune a ţării. foto Potrivit noii avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, marţi, între orele 11.00 şi 20.00, va mai ninge în estul Olteniei, în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei.

În sud-estul ţării vântul va depăşi la rafală 50 – 60 de kilometri pe oră, viscolind local zăpada.

Circulaţia este îngreunată din cauza zăpezii pe mai multe drumuri naţionale, însă nu sunt porţiuni de drumuri închise sau blocate, stratul de zăpadă depus pe carosabil fiind între unu şi patru centimetri.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat marţi dimineaţă că nu sunt porţiuni de drumuri naţionale şi judeţene închise sau blocate. De asemenea, nu sunt persoane blocate, înzăpezite sau aflate în situaţii dificile… citește tot pe www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 1 =