Înmatriculările n..." />

Cresc înmatriculările noi de vehicule rutiere

Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au înregistrat o creştere cu 30%, în trimestrul unu din 2013, faţă de trimestrul unu 2012, iar înmatriculările noi de vehicule pentru transportul mărfurilor au crescut cu 6,1%, a anunţat Institutul Naţional de Statistică (INS). foto

În trimestrul I 2013, comparativ cu trimestrul similar din anul 2012, la categoria autoturisme s-a înregistrat o creştere cu 29,8% şi de 29%, la categoria autobuze şi microbuze.

La categoria mopede şi motociclete s-a înregistrat o creştere de 39,9%, faţă de trimestrul unu din 2012. Potrivit datelor INS, la înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor, cea mai mare creştere, de 9,4% s-a înregistrat la categoria remorci şi semiremorci.

Comparativ cu trimestrul patru din 2012, înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au scăzut cu 9,9%, în trimestrul unu din 2013, iar înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul mărfurilor au scăzut cu 4,2%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =