Conferința Transportatorilor Expres de Mărfuri pune pe tapet problemele din domeniu

Elementul de noutate la cea de-a IV-a ediție a Conferinței anuale a Transportatorilor Expres de Mărfuri din România, ce va avea loc în perioada 21-23 septembrie la Băile Felix, sunt cele doua seminarii interactive cu structura de tip modul intensiv adresat specialiștilor din transportul expres, seminarii ce vor fi coordonate de traineri cu o vasta experiență, arată organizatorii, companiile Kefren Expres și Euromaidec Touring. foto

„Având în vedere dinamica informațiilor din acest domeniu de activitate, nu putem ignora sursele limitate de informare cu care pornim la drum din postura de transportatori în regim expres. Întocmai această limitare a dialogului în relațiile dintre transportatori cu diverși factori economici, politici, chiar interumani cu propriii angajați, toate acestea au fost un imbold de a organiza încă de acum patru ani Conferința Anuală a Transportatorilor Express de Mărfuri din România.

O conferință ce se adresează cu prioritate companiilor care au ca obiect principal de activitate transportul expres de mărfuri cu autovehicule având capacitate până în 3,5 t. De-a lungul edițiilor organizate am avut curajul de a deschide un dialog neconvențional asupra problematicilor care ne influențează activitatea ca transportatori, chiar și în relația manager-șofer sau în relația cu autoritățile invitate special pentru a răspunde la întrebari și pentru a dezbate reglementări ce pun în dificultate activitatea agenților economici din transportul expres“, se mai spune în comunicatul oficial.

Companiile de transport sunt invitate să se înscrie online, la adresa http://www.conferintaexpress.ro/inscriere-online/. Alte informații despre eveniment pot fi obținute pe e-mail – marketing@conferintaexpress.ro sau events@euromaidec.ro sau via formularul de contact din cadrul website-ului oficial www.conferintaexpress.ro.

Sursa: Revista Tranzit 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − thirteen =