Conferinta Nationala Business (r)Evolution 2018 debuteaza joi la Oradea

Doingbusiness.ro impreuna cu Asociatia Firmelor Bihorene organizeaza joi, 22 martie 2018, la Oradea, primul eveniment din acest an al seriei de conferinte regionale Business (r)Evolution – Digitalizarea – Trend sau Tsunami?

Evenimentul de la Oradea se va desfasura la Hotel Ramada, incepand cu ora 9.00, și va fi urmat de alte 4 editii la Constanta (17 aprilie 2018), Bucuresti (27 septembrie 2018), Craiova (17 octombrie 2018) si Brasov (31 octombrie 2018).

“Incepem aceasta serie de conferinte din 2018 la Oradea unde am intalnit de fiecare data un public excelent, foarte activ si foarte interesat. Mai mult, Oradea este un exemplu concret de succes a ceea ce inseamna o strategie integrata de informatizare – prin digitalizarea municipiului”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. “Reprezentantii companiilor prezente vor avea ocazia sa afle de la specialistii invitati cum sa treaca peste poate cel mai mare obstacol pentru un viitor succes, ma refer la faptul ca se pot baza prea mult pe succesele anterioare, iar in noua economie acestea reprezinta intr-o masura prea mica o garantie, daca nu exista adaptare. Digitalizarea este un element care poate face diferenta intre companiile care sunt si cele care vor mai fi”, a mai spus Dumitru Ion.

Mergi la sursa: http://mcr.doingbusiness.ro/stiri/conferinta-nationala-business-r-evolution-2018-debuteaza-joi-22-martie-2018-la-oradea/6564

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 17 =