În ziua de 22.1..." />

Conducerea TRACECA, în vizită oficială la ARTRI

În ziua de 22.12.2015, dl Mircea Ciopraga, Secretar General al TRACECA (Coridorul de Transport Europa-Caucaz-Asia), și d-na Maria Magdalena Grigore, Secretar Național al TRACECA, au făcut o vizită de lucru la Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale (ARTRI).

Cu această ocazie, dl Mircea Ciopraga și d-na Maria Magdalena Grigore s-au întâlnit cu Florinel Andrei, Secretar general al ARTRI, cu Cristian Șerban, Secretar general adjunct și Președinte al Colegiului Tribunalului Arbitral în Transporturi, și cu Daniel Mazilu, Subsecretar general al ARTRI.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate teme de importanță majoră pentru transporturile interne și internaționale, precum: autorizațiile TRACECA, utilitatea arbitrajului specializat pentru toate modurile de transport, necesitatea susținerii proiectelor de interes comun inițiate de TRACECA, de ARTRI și de partenerii săi naționali și internaționali.

Dl Mircea Ciopraga a apreciat potențialul colaborarii dintre TRACECA și ARTRI, în baza bunelor relații dintre asociația garantă română pentru Convenția TIR și Secretariatul Național al TRACECA.

La rândul său, doamna Maria Magdalena Grigore și-a exprimat, în mod oficial, susținerea Tribunalului Arbitral în Transporturi de pe lângă ARTRI pentru accesul acestuia în cadrul Parteneriatului Global pentru Transport Sustenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 9 =