În județul S..." />

Condițiile de trafic în mai multe județe din țară

În județul Sălaj, în această dimineață traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe majoritatea drumurilor judeţene din cauza fenomenului de ceaţă, dar şi a poleiului, pe alocuri. În majoritatea zonelor a nins, dar nu au fost înregistrate probleme deosebite, nefiind semnalate drumuri acoperite cu zăpadă, informează Radio România Actualități. foto

Pe drumurile din Bistriţa-Năsăud se circulă în condiţii de iarnă, dupa ce în noaptea de miercuri spre joi a nins în unele zone, iar în altele a căzut lapoviţă. Şeful Secţiei Bistriţa a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Alexandru Slaviţa, a declarat pentru RRA, că pe DN 17 în Pasul Tihuţa este şi ceaţă. Peste tot s-a acţionat cu antiderpant, ca urmare, drumurile nu sunt acoperite. Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă şi să adapteze viteza la condiţiile de drum. 

În judeţul Suceava se circulă în condiţii de iarnă pe un carosabil umed cu sectoare de zăpadă frământată. Pe drumurile naţionale se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi se împrăştie material antiderapant însă şoferii trebuie să aibă maşinile echipate pentru circulaţia pe timp de iarnă.

În Oltenia este în vigoare cod galben de ceață, valabil până la ora 12.00. Potrivit ANM, scăderea vizibilității local va fi sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri. Ceața va afecta local județele Vâlcea, Dolj, Gorj, Olt, inclusiv drumurile naționale și europene aferente și municipiile Drăgășani, Târgu Jiu, Craiova și Slatina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − nine =