În luna mart..." />

Comerţul de autovehicule şi motociclete a crescut

În luna martie 2014, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut, faţǎ de luna precedentă, ca serie brută, cu 13,2% şi a scăzut ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 0,4%.

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut, faţă de luna precedentă, ca serie brută, cu 8,1% şi a scăzut, ca serie ajustată, în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 3,4%.

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri pentru comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut, atât ca serie brută, cu 2,0%, cât şi ca serie ajustată, în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 1,6%.

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut, atât ca serie brută, cu 1,7%, cât şi ca serie ajustată, în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 2,3%.

În trimestrul I 2014, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a scăzut. faţă de trimestrul I 2013, atât ca serie brută, cu 1,4%, cât şi ca serie ajustată, în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 1,8%.

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut, atât ca serie brută, cu 7,0%, cât şi ca serie ajustată, în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu 6,2%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × two =