Circulație redeschisă pentru toate categoriile de vehicule pe anumite sectoare de drumuri naționale

Circulația rutieră pe anumite sectoare de drumuri naționale s-a redeschis traficului luni după-amiază începând cu ora 16.00, a anunțat Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR). foto

Astfel, toate categoriile de vehicule vor putea circula, din nou, pe DN 3, București — Lehliu Gară, DN 3A, Lehliu Gară — Drajna — Fetești, DN 1D, Albești Paleologu — Urziceni.

De asemenea, începând cu ora 16.00, circulația rutieră este deschisă pe DN2 București — Buzău pentru toate categoriile de vehicule.

Începând cu ora 16.30, circulația rutieră este deschisă pe DN2A, Urziceni – Slobozia – Hârșova – Constanța pentru toate categoriile de vehicule.

În același timp, pe DN 2, sectorul cuprins între Buzău și Adjud, traficul rutier se desfășoară controlat în convoaie însoțite de echipaje ale Poliției Rutiere și utilaje de deszăpezire ale CNADNR.

Compania națională de drumuri mai precizează că a fost ridicată restricția de tonaj de pe DN 1B, Buzău– Mizil, astfel încât circulația rutieră este deschisă pentru toate categoriile de vehicule.

Compania de drumuri și autostrăzi din România anunță, totodată, că de la ora 15.00 circulația rutieră este închisă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (viscol și zăpadă) pe următoarele sectoare de drumuri naționale: DN 25, Tecuci — Șendreni (km 3+920 — km 68+137) și DN 2B, Șendreni — Galați (km 125+571 — km 128+900).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 2 =