Circulaţie închisă pe o porţiune din DN1, pe sensul Ploieşti – Braşov, până pe 15 iulie

Circulaţia rutieră pe o porţiune din Drumul Naţional 1, pe cele două benzi de mers aferente sensului Ploieşti – Braşov, va fi închisă în perioada 7 mai – 15 iunie, anunță Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). foto

Sectorul cuprins între km. 62+525 – km. 64+575 va fi închis pentru execuţia lucrărilor la pasajele situate la următoarele poziţii kilometrice: km 62+653 dreapta, km 63+955 dreapta, km. 64+200 dreapta.

CNADNR precizează că până la jumătatea lunii iulie, traficul rutier se va desfăşura simultan, în ambele sensuri de circulaţie pe partea stângă a drumului naţional, pe cele două benzi existente, pe toată lungimea sectorului de drum menţionat mai sus.

De asemenea, breteaua de acces spre Ploieşti, de la km. 63+700 dreapta, va fi închisă în această perioadă, intrarea în Ploieşti urmând să se facă pe la sensul giratoriu, de la km 61+500, sau pe la intersecţia la nivel situată la km 66+050 dreapta.

Breteaua de legătură Târgovişte – Ploieşti (Str. Ploieşti – Târgovişte) – Braşov, de la km. 63+850 dreapta, va fi închisă, circulaţia rutieră desfăşurându-se pe breteaua Târgovişte – Bucureşti, cu întoarcere spre Braşov în sensul giratoriu situat pe DN 1 la km 61+500.

CNADNR recomandă conducătorilor auto să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + eleven =