Circulaţia rutieră este în..." />

Circulaţie cu viteză redusă pe DN 1

Circulaţia rutieră este îngreunată, luni după-amiază, pe DN 1, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic fiind ridicate pe sensul de coborâre dinspre Braşov către Bucureşti. foto

Potrivit Poliţiei Rutiere, se circulă cu viteză redusă pe DN 1, în zona staţiunilor Azuga, Buşteni şi Sinaia, unde pe sensul de coborâre spre Capitală se înregistrează valori de trafic ridicate.

De asemenea, pe raza oraşului Buşteni s-a format coloană de autoturisme, însă aceasta este în mişcare. 

Poliţiştii rutieri acţionează pentru fluidizarea traficului, aceştia estimând că valorile de trafic vor creşte şi mai mult în următoarele ore.

În aceste condiţii, conductorii auto sunt sfătuiţi să urmeze ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte pentru a evita aglomeraţia de pe DN 1 Braşov – Ploieşti.

Peste 10.000 de turişti au petrecut Paştele în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde operatorii economici au scos la vânzare pachete care au costat între câteva sute de lei şi câteva sute de euro.

Iubitorii sporturilor de iarnă au avut ocazia să schize pe pârtiile de mare înălţime de la Sinaia, din Valea Soarelui, unde stratul de zăpadă s-a menţinut, în timp ce alţii au făcut plajă la 2.000 de metri altitudine sau au petrecut la iarbă verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × three =