Circulație controlată pe Valea Oltului. Autostrăzile rămân închise

Pe Valea Oltului s-a dat drumul la circulație controlată, însă spre Constanța traficul nu poate fi reluat, autostrada nu poate fi deschisă și nici celelalte drumuri vechi, a anunțat, duminică, vicepremierul Liviu Dragnea, la Comandamentul de iarnă. foto

El a subliniat că este nevoie de intervenție pe căile de acces rutiere, respectiv în localități, după ce viscolul se va încheia. 

„După ce viscolul se va încheia, temporar este nevoie să intervenim atât pe căile de acces rutiere, drumuri naționale, județene și europene și autostrăzi, dar este important să intervenim în localități. Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, Compania Națională de Drumuri și toate celelalte instituții au început procesul de relocare a mijloacelor și forțelor de intervenție către aceste zone, urmând să intervenim inclusiv în localități pentru degajarea căilor din interior”, a spus Dragnea.

Dragnea a adăugat că au fost luate măsuri pentru șoferii care sunt parcați din cauza restricțiilor de circulație la Vâlcea și Sibiu, dar și pentru cei care doresc să ajungă la Constanța.

„Pentru șoferii care sunt parcați din cauza restricțiilor de circulație am luat două tipuri de măsuri. Erau două puncte unde tirurile erau oprite — la Râmnicu Vâlcea și la Sibiu. Pe Valea Oltului s-a dat drumul la circulația controlată și supravegheată a tirurilor de la Râmnicu Vâlcea către Sibiu, să meargă în nord, iar de la Sibiu am început să le dăm drumul să vină în sud. Pentru București îi direcționăm spre Sibiu-Râmnicu Vâlcea-Drăgășani-Slatina-Caracal de unde intră pe DN6 Roșiori — Alexandria — București, iar cei care vor să meargă la Giurgiu, Alexandria-Ghimpați-Giurgiu”, a spus Dragnea.

În ceea ce-i privește pe șoferii care vor ajunge în zona Bucureștiului, vicepremierul Dragnea a arătat că autoritățile sunt pregătite și că aceștia vor fi parcați dacă vor să meargă spre Constanța… citește tot pe www.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 2 =