Cine este Răzvan Alexandru Cuc, propunerea de ministru al Transporturilor

Razvan Alexandru Cuc (33 de ani), deputat PSD si director general al Zonei Libere Giurgiu, este propunerea PSD pentru functia de ministru al Transporturilor in guvernul condus de Sorin Grindeanu, informeaza HotNews.ro. foto

Razvan Alexandru Cuc a fost secretar de stat la Transporturi, numit in octombrie 2015 de catre Victor Ponta. Cuc a fost dat afara de la Transporturi in mai 2016 de catre premierul Ciolos dupa ce acesta ar fi participat la un miting electoral PSD in Giurgiu.

Razva Alexandru Cuc a fost ales deputat PSD de Giurgiu in alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cuc este directorul Zonei Libere Giurgiu si fusese anterior director consilier judetean si purtator de cuvant al PSD.

Potrivit Initiativa Romania, Cuc este actionar la firma , Sc Pan D’Or SRL, o companie de panificatie. Intre 2007 si 2010 a fost Expert asistent, Directia Politici Economice, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA). Intre 2006 si 2007 a fost Expert in Divizia Piete Interne, MECMA.

Potrivit ultimei sale declaratii de avere, Cuc (33 de ani) detine o casa, un birou si o garsoniera in Giurgiu, o garsoniera in Bucuresti, preucm si doua terenuri intravilane si unul agricol in judetul Giurgiu.

Cuc mai are bijuterii in valoare de 25.000 de euro, conturi cu o valoare totala de peste 250.000 de lei si nici un credit pe numele sau.

La rubrica venituri Cuc a trecut Ministerul Transporturilor, de unde a a incasat salariul de secretar de stat, si Zona Libera Giurgiu, unde este Director General – cca. 33.700 RON. Cuc a mai incasat sume si pentru activitatea sa de Consilier judetean Giurgiu si indemnizatie ca membru in AGA Servicii Locale SA Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 19 =