În acest an pe piața rusă își..." />

„Chinezoaicele” JAC cuceresc Rusia

În acest an pe piața rusă își va face apariția un nou producător auto din China. Este vorba despre compania JAC, care a colaborat mult timp cu compania rusă TagAZ. În curând JAC va vinde propriile automobile pe teritoriul Rusiei. foto

Inițial, compania chineză planifică să deschidă reprezentanțe auto în Moscova, Sankt-Petersburg, Krasnodar, Ufa, Celeabinsk, Novosibirsk și Nijnii Novgorod, după care în orașe precum Irkutsk, Saratov și Ekaterinburg.

Potrivit AutoNews, comercializarea vehiculelor JAC va începe în acest an. Cel mai propbabil, primele pe piața rusă vor ajunge camionetele. Prețul mediu al mașinilor va constitui aproximativ 2,5 milioane de ruble. Pe termen lung, producătorul chinez intenționează să vândă pe piața rusă și autoturisme, care ar putea fi asamblate pe teritoriul Rusiei.

Capacitatea de producție a companiei JAC este de până la 700 000 de mașini pe an. Volumul total al vânzărilor în anul 2011 a depășit 466 500 de vehicule. Compania este specializată în producția de camioane, LCV, autobuze, microbuze și autoturisme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =