Producătoru..." />

Chinezii de la Lifan vor produce mașini în Ucraina

Producătorul chinez de automobile Lifan și fabrica ucraineană „Bogdan” negociază deschiderea unei linii de asamblare a autovehiculelor grupului chinez pe teritoriul Ucrainei. În China, marca Lifan este mai populară decât Honda, datorită calităţii şi accesibilităţii produselor sale. Potrivit părții chineze, „Bogdan” este un partener potrivit, deţinând o fabrică modernă de mare capacitate care dispune de o rețea de distribuție bine dezvoltată. Reprezentanții Lifan Group spun că piața ucraineană este pregătită pentru afluxul de branduri chinezești. Încrederea producătorului chinez este argumentată de vânzările bune de mașini Lifan pe piața din Rusia. foto

În prima etapă, mașinile Lifan vor fi asamblate pe teritoriul Ucrainei cu colecții CKD venite din China (piese și subansamble ale unui produs care de regulă sunt exportate către uzine din alte țări unde urmează a fi asamblate – n. r.). Pe termen lung, proiectul prevede și asamblarea finală, care include sudarea și vopsirea caroseriei la fabrica „Bogdan” din orașul Cerkasy.

Deocamdată, nu știe ce fel de modele din gama largă a producătorului chinez vor fi asamblate în Ucraina. Se presupune că este vorba despre modelele sedan – Lifan 520 clasa C sau Lifan 620 clasa C+, precum și despre noul crossover compact Lifan X60 (concurentul Chery Tiggo și Hyundai Tucson).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 11 =