China Commu..." />

Chinezii contestă licitaţia pentru Comarnic – Braşov

La 10 zile de la anunţarea licitaţiei pentru autostrada Comarnic-Braşov, o firmă chinezească blochează licitaţia. foto

Pe 19 decembrie, China Communications Construction Company Limited, din Beijing, a contestat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) fişa de date a achiziţiei, elaborată de autoritatea contractantă, adică CNADNR, în cadrul procedurii de atribuire a contractului de concesionare privind proiectarea, construirea, finanţarea şi întreţinerea tronsonului Comarnic – Braşov, km 110+600 – km 168+600.

Compania chineză a solicitat CNSC anularea fişei de date a achiziţiei şi suspendarea procedurii. Pe 21 decembrie, CNSC a suspendat procedura de atribuire. Decizia Consiliului este obligatorie. Anunţul de concesionare a fost publicat în SEAP pe 8 decembrie 2012 iar candidaturile pentru licitaţie urma să fie primite până pe 29 ianuarie 2013.

citeşte şi: Licitaţia pentru construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov va fi reluată, în urma acuzaţiilor premierului Ponta

Compania chinează este cea mai mare firmă de infrastructură din China continentală listată la bursă, şi este deţinută de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =