Divizia din Chi..." />

China: GM cheamă în service 1,46 mil. de vehicule

Divizia din China a General Motors (GM) va rechema în service 1,46 milioane de vehicule pentru a înlocui pompele de alimentare defecte, în ceea ce ar putea fi cea mai mare rechemare de când a intrat în vigoare o nouă lege care înăsprește obligațiile producătorilor auto, transmite Bloomberg via Agerpres.

Shanghai General Motors Co, societatea mixtă alcătuită din grupul chinez SAIC Motors și producătorul auto american GM, va rechema la service 1,22 milioane de modele Buick Excelle și 243.297 de Chevrolet Sail, începând de luni, a anunțat comisia responsabilă de supervizarea calității vehiculelor din China.

Un dealer Buik a apreciat că rechemarea la service va costa aproximativ 900 de yuani (150 de dolari) pentru fiecare model Excelle. Reprezentanții GM nu au comentat informația.

Noua legislație adoptată anul acesta în China permite Guvernului să ordone investigații și să impună amenzi producătorilor și importatorilor care nu reușesc la timp să recheme la service vehiculele cu probleme.

Anul acesta au fost rechemate la service 3,76 milioane de vehicule în China, conform datelor autorităților de la Beijing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 17 =