CFR Marfă int..." />

CFR Marfă, revizii tehnice şi închirieri la terţi

CFR Marfă intenţionează să furnizeze diverse tipuri de servicii către terţi, în completarea activităţii de bază, urmând să asigure revizii tehnice, dar şi să scoată la închiriere bunuri sau spaţii feroviare pentru firmele interesate, a anunţat, vineri, transportatorul feroviar de stat.

„CFR Marfă anunţă deschiderea activităţii de prestări servicii către terţi, închirieri de bunuri, spaţii şi terenuri aflate în proprietatea societăţii. Această măsură vine ca o completare a politicii comerciale a CFR Marfă, care s-a concretizat în câştigarea unor licitaţii printre care amintim: CET Govora, Arcelor Mittal, Conpet, Lafarge sau S.C.E.H. Hunedoara.

Piaţa de transport de marfă din România este o piaţă puternic concurenţială, iar pentru a se adapta la cerinţele acesteia, CFR Marfă ia o serie de măsuri pentru eficientizarea activităţii prin valorificarea tuturor resurselor umane şi materiale de care aceasta dispune”, se arată într-un comunicat al companiei.

Astfel, pe lângă activitatea de transport feroviar de marfă, CFR Marfă va efectua revizii tehnice la vagoane, va furniza locomotive de ajutor sau de multiplă tracţiune, servicii de cântărire, întocmire a documentelor de transport sau a altor documente şi va închiria bunuri, spaţii din patrimoniu şi de material rulant către orice firmă interesată.

CFR Marfă este liderul pieţei de transport feroviar de marfă din România, cu o cotă de piaţă de 54,8 % la nivelul anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × four =