CFR Că..." />

CFR Călători va cumpăra motorina de 95,2 milioane de lei

CFR Călători va organiza în ianuarie, la Bursa Română de Mărfuri (BRM), două noi proceduri pentru achiziţia de motorină, valoarea estimată a contractelor ridicându-se la 95,2 milioane lei, fără acciză şi fără TVA. foto

Prima procedură a fost programată joi, 10 ianuarie, şi vizează achiziţia unei cantităţi de 22.000 de tone de motorină Euro 5 pentru motoare Diesel.

Contractul de furnizare, pentru perioada ianuarie – iunie 2013, este împărţit în trei loturi, de 4.000 tone (zona est), 7.500 tone (zona sud) şi 10.500 tone (zona vest).

Valoarea estimată a contractului este de 87,4 milioane lei, fără acciză şi TVA. Acciza se va adăuga valorii estimate, conform prevederilor Codului Fiscal.

CFR Călători este unul dintre marii utilizatori de produse petroliere, cu un consum anual estimat de aproximativ 53.000 tone, şi a programat în ultimele luni ale anului trecut, la BRM, mai multe proceduri de achiziţie de motorină, unele nefinalizate însă cu încheiarea contractelor de achiziţie… citește tot aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =