CFR Călători a tran..." />

CFR Călători raportează mai mulţi pasageri

CFR Călători a transportat, în noiembrie, cu 200.000 de pasageri mai mulţi, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, veniturile obţinute din vânzarea legitimaţiilor de călătorie înregistrând o creştere de 2,3% faţă de luna corespondentă a lui 2011. foto

Potrivit unui comunicat al companiei, creşterea obţinută este un efect al introducerii pe mai multe rute scurte a programului pilot de sistem de mers cadenţat, combinat cu intensificarea controlului legitimaţiilor de călătorie, ceea ce arată interesul pasagerilor pentru trenurile de navetă.

CFR Călători reaminteşte că pasagerii pot beneficia de reduceri importante la călătoria cu trenul pe mai multe rute. Astfel, la călătoria pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia şi Braşov şi retur cu trenurile InterRegio, reducerile sunt între 31% şi 56%, inclusiv în cursul săptămânii în perioada ianuarie – februarie 2013.

Reduceri se mai acordă şi la călătoriile între staţiile Brăila – Galaţi, Oradea – Satu Mare, Dej Călători – Baia Mare, Oradea – Cluj Napoca, Cluj Napoca – Târgu Mureş, la trenurile IR şi IC. Acestea sunt cuprinse între 30 şi 45% la clasa I şi între 30 şi 50% la clasa a II-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − two =