Consiliul de Administra..." />

CFR Călători ar începe să se redreseze

Consiliul de Administratie al CFR Calatori a dat publicitatii rezultatele obtinute de transportatorul feroviar in primul semestru al acestui an.

Datele arata ca firma a inregistrat pierderi de 139 de milioane de lei, in scadere cu 30,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a raportat pierderi de 200 de milioane de lei.

„Obiectivul principal pentru anul 2013 al noii conduceri a CFR Calatori este legat de reducerea pierderilor companiei fata de anul 2012.

In acest sens, masurile luate de catre administratie pe primele 6 luni ale anului 2013 au dus la diminuarea pierderilor de la 200 milioane lei semestrul I 2012 la 139 milioane semestrul I 2013, in scadere cu 61 milioane lei fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Acest rezultat este de natura sa contribuie in mod semnificativ la imbunatatirea echilibrului financiar al companiei si este un obiectiv asumat prin Planul de Administrare si Planul de Management aprobate de catre actionarul unic”, se arata intr-un comunicat transmis de CFR Calatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + one =