Ce..." />

Ceaţa densă perturbă activitatea din porturi și aeroporturi

Ceaţa densă a perturbat şi astăzi activitatea din porturile de la Marea Neagră. Conform informaţiilor de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, toate porturile de la Marea Neagră sunt închise traficului maritim şi fluvial, din cauza ceţii. Vizibilitatea a scăzut considerabil, motiv pentru care au fost sistate toate manevrele de operare. foto

Totodată, cinci curse aeriene interne şi externe operate pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj sunt afectate, joi, din cauza ceţii, patru fiind întârziate, iar una redirecţionată spre Aeroportul din Târgu Mureş, informează România Liberă. De asemenea, decolarea cursei Blue Air Sibiu – Stuttgart, cu 78 de pasageri la bord, a fost amânată, joi dimineaţă, din cauza ceţii, vizibilitatea pe Aeroportul Sibiu fiind redusă. 

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj au declarat, joi, că este vorba despre curse spre şi dinspre Bucureşti, Eindhoven sau Viena.

„Avem joi dimineaţă cinci curse aeriene afectate de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional «Avram Iancu» Cluj. La sosiri, cursa Wizz Air care trebuia să aterizeze miercuri seară, la ora 23.10, este programată să ajungă joi după-amiază, la ora 15.15, cu o întârziere de circa 16 ore, iar cele două curse ale Tarom de la Bucureşti, care trebuia să aterizeze la orele 8.40, respectiv 9.05, sunt întârziate. La plecare, cursa Tarom de Viena, care trebuia să decoleze la ora 9.05 este întârziată, iar cursa Wizz Air spre Eindhoven, care trebuia să plece la ora 10.30, a fost redirecţionată la Târgu Mureş”, au spus sursele citate.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului clujean, în cursul zilei de joi, din cauza ceţii, şi alte curse aeriene vor fi întârziate, anulate sau redirecţionate.

Pe Aeroportul Sibiu, în cursul dimineţii de joi nu mai sunt programate alte zboruri, următoarele curse fiind programate la 13.15, oră până la care este posibil să se ridice ceaţa.

Bucureştiul şi aproape toate judeţele ţării sunt, joi dimineaţă, sub avertizare cod galben de ceaţă, pe drumurile naţionale şi pe autostrăzile A1, A2 şi A3 vizibilitatea fiind redusă între 200 şi 50 de metri… citește tot aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + two =