conferinta flote auto

Cea mai importantă întâlnire a managerilor de flote auto are loc pe 26 aprilie

Evensys si SafeFleet organizează Fleet Management Conference, primul eveniment dedicat gestionarii şi administrării flotelor auto, ce va avea loc pe 26 aprilie, la J.W. Marriott Bucuresti.

Evenimentul oferă participantilor oportunitatea de a afla cele mai eficiente strategii si solutii in administrarea flotelor auto, cum se poate obtine un cost operational scazut si cum se realizeaza optimizarea activitatilor de fleet management.

Experti in domeniu vor prezenta cele mai bune tactici pentru a mentine la un nivel inalt infrastructura tehnica si cea organizationala, departamentul de logistica si flotele auto. Participantii vor afla punctele cheie pentru dezvoltarea unor sisteme de imbunatatire, gestionare si optimizare a serviciilor, care au drept rezultat reducerea cheltuilelilor de achizitie, un cost minim de operare si obtinerea profitului.

Fleet Conference este structurat pe doua sesiuni de conferinte si o sesiune de business networking.

 

Prima sesiune, Challenges & Opportunities prezinta tendintele anului,  serviciile si solutiile necesare pentru dezvoltarea portofoliului de clienti, strategii interne si externe pentru operatiunile desfasurate si modul in care pot fi evitate cele mai frecvente greseli.

Cea de-a doua sesiune, New trends new solutions, aduce in prim plan cele mai eficiente strategii de crestere a eficientei flotei auto, idei si solutii pentru optimizarea managementului flotelor auto.

La sfarsitul celor doua sesiuni, intr-un cadru distins, participantii vor avea ocazia sa-i intalneasca pe cei mai buni experti in servicii auto, manageri ai flotelor auto si furnizori de solutii pentru flote.

Despre Evensys

Cu 7 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.

Persoana de contact:

 

Andreea-Cristina Mielu

PR & Marketing Coordinator

Evensys

Str. Grigore Alexandrescu, HQ office building nr.59, et.2, sect.1, Bucuresti

Tel: 0733.041.005

andreea.mielu@evensys.ro

www.evensys.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − four =