Cargus International..." />

Cargus, preluată de Abris Capital Partners

Cargus International, una dintre cele mai mari companii de curierat din România, a fost achiziționată de Abris Capital Partners, un fond mid-market de private equity de 450 milioane euro, creat pentru a capitaliza din oportunitățile de investiții în Europa Centrala și de Est. foto

Transferul companiei Cargus de la Deutsche Post DHL la Abris a fost semnat în octombrie 2012 și aprobat de Consiliul Concurenței la începutul acestui an.

Companie cu peste 900 de angajați, Cargus a fost deținută de Deutsche Post DHL în ultimii patru ani. Gian Sharp, CEO Cargus, a declarat că finalizarea tranzacției este un moment-cheie pentru Cargus din punct de vedere al investițiilor.

”Planurile noastre de investiții sustin oportunitățile pe care clienții noștri le cer într-o piață tot mai complexă, în special multumită creșterii considerabile a comerțului online.

Vom tine la curent clientii nostri cu investitiile de ordinul milioanelor de euro pe care urmeaza sa le facem in flota, infrastructura, echipamente IT și în îmbunatățirea produselor și serviciilor noastre”, a explicat Gian Sharp, CEO Cargus, după finalizarea tranzacției.

Fondata in 1991, Cargus este prima companie de curierat din Romania si ocupa momentan al doilea loc pe piata locala de profil. Compania va trece in urmatoarea perioada prin cele mai mari investitii din istoria sa de peste 20 de ani. Conform planurilor Abris Capital Partners, investitiile vor fi sustinute la un nivel constant si in urmatorii ani.

Cezar Scarlat, seful Abris Romania – director general si presedinte al Cargus, a evidentiat planurile pe termen lung pe care fondul de investitii le-a pregatit pentru Cargus… citește tot pe www.wall-street.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + fourteen =