„Ca urmare a ..." />

Cargus a preluat toţi clienţii Otto Curier

„Ca urmare a parteneriatului strategic încheiat între Cargus şi OTTO Curier, cu începere din data de 14 iulie 2014, baza de date a clienţilor, ca fond de comerţ al companiei OTTO Curier, a fost preluată de către Cargus”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul firmei de curierat Otto Curier.

Contactaţi, reprezentanţii Cargus International au precizat că „toţi clienţii Otto Curier au fost preluaţi de către societatea Cargus”.

„De acum înainte, vă invităm să accesaţi site-ul Cargus la adresa www.cargus.ro, iar pentru înregistrarea şi procesarea comenzilor de preluare a expedierilor dv., vă rugăm să accesaţi aplicaţia WebExpress, apăsând aici”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul Otto Curier.

Pe 9 iunie 2014, Abris Capital Partners, o importantă companie de private equity, ce investeşte în companii mid-market din Europa Centrală şi de Est, a anunţat achiziţia companiei Urgent Curier, una dintre primele trei companii de curierat intern din România.

Tranzacţia vine la 20 de luni după ce Abris Capital Partners a investit în piaţa de curierat din România, prin cumpărarea Cargus, în octombrie 2012. Achiziţia va fi urmată de fuziunea celor două entităţi.

1 comment

  1. curier otto

    cum pot sa vanda numai baza de date a clientilor si sa lase fara loc de munca 300 de oameni ?Normal nu trebuia sa i a si curierii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × two =