Capitala se aglomerează. Firea: Valorile de trafic de azi dimineață, cu 20% mari față de cea mai aglomerată zi a săptămânii trecute

Bucureștiul începe să se aglomereze, din nou, după ridicarea stării de urgență și instituirea stării de alertă. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că „valorile de trafic de azi dimineață sunt cu 20% mari față de cea mai aglomerată zi a săptămânii trecute”. De asemenea, în majoritatea mijloacelor de transport în comun au fost respectate indicațiile epidemiologilor privind utilizarea măștilor de protecție, scrie Digi24.

„Valorile de trafic de azi dimineață au fost cu 20% mai mari față de cea mai aglomerată zi a săptămânii trecute, și anume joi. Uitați și în Piață Universitățîi cât de aglomerat este. Și la Piață Victoriei a fost foarte aglomerat de dimineață, dar acum s-a mai rarefiat circulația. Și sperăm că și aerul. Foarte aglomerat a fost și în zona Colentina, Tei, Ștefan cel Mare. Intersecția de la Română a fost și este foarte aglomerată. (…)

Toți angajatorii să aibă un program decalat pentru toți colegii pe care îi au, nu trebuie aș înceapă toată lumea serviciul deodată pentru că se aglomerează și birourile și traficul, iar asta va însemna un pericol de contaminare foarte mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + twelve =