Campania caritabilă “Să mergem împreună pe calea cea bună” a adus bucuria Crăciunului la Spitalul “Victor Babeș” din București

Prietenii noștri, cei 50 de copii orfani și bolnavi de SIDA de la Spitalul Victor Babeș din București, au primit astăzi, 20 decembrie 2013, darurile lui Moș Crăciun. foto

Cu mic, cu mare, s-au bucurat de vizita Moșului, au cântat colinde, au spus poezii și au mulțumit pentru cele primite în cadrul unui program deosebit organizat în sala de festivități a “Casei Doru”, de la 11.00 la 12.30. Darurile oferite de dvs. au fost primite de fiecare copil în parte și ele deja au adus Crăciunul în inimile lor. Bucuria acestor copii s-a transformat în leac sufletesc și trupesc. Și nu doar că s-au înveselit și s-au întărit ei în credința că Dumnezeu îi iubește și îi ocrotește, dar prin cântecele și zâmbetele lor le-au bucurat foarte mult și pe doamnele Ana și Mary, care au grijă de sănătatea lor și de educația lor. 

Campania inițiată de Revistele Mișcarea și Tir Magazin, coordonată de Dragoș Nae și de Tatiana Toma, s-a bucurat de un sprijin deosebit din partea membrilor ARTRI din toată țara, a partenerilor noștri din mediul de afaceri precum și de suportul tuturor românilor binevoitori care au aflat despre acești copii de pe pagina specială de Facebook.

În numele tuturor copiilor – Mariana, Ana, Gheorghiță, George, Mariana, Luiza, Dan, Ionela, Alexandru, Ionuț, Florentina, Andreea, Marius-Daniel, Denisa-Mariana, Ionuț-Alexandru, Lăcrămioara, Flori, Ion, Daniela, Amira-Samara, Daria-Andreea, Sorina-Elena, Ionuț, Raluca-Anamaria, Rodica, Matei, Alexandru, Gheorghiță, Georgian, Gabriela, Ștefănel, Roberta, Daniel, Marius, Ionuț, Cristian, Ariana, Robert-Ștefan, Elena, Florin, Florian, Nicoleta, Priscilla-Brigitte-Rolanda, Claudiu, Ioana, Nicolae, Ștefania, Alexandru, Maria, Raluca – vă mulțumim pentru dăruirea dvs., vă urăm “Sărbători luminoase!” și vă invităm “Să mergem împreună pe calea cea bună” și în 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + seven =