Un camion s-a răs..." />

Camion răsturnat pe calea ferată, în Bistriţa

Un camion s-a răsturnat, marţi noaptea, pe calea ferată, în judeţul Bistrişa Năsăud, după ce şoferul s-a urcat băut la volan şi nu a adaptat viteza la condiţiile meteo. Trei trenuri de călători, care circulau pe ruta Luduş – Bistriţa, au fost anulate. foto

Accidentul s-a produs marţi noaptea, între localităţile Lechinţa şi Şintereag, din judeţul Bistriţa Năsăud. Şoferul unui camion încărcat cu pal nu a adaptat viteza la condiţiile meteo şi s-a răsturnat pe calea ferată. Bărbatul a rămas blocat în cabina tirului şi a sunat la 112, cerând ajutor. 

Un echipaj de la descarcerare l-a scos pe şofer dintre fiare, iar poliţiştii l-au testat cu aparatul Dragger. Bărbatul avea o alcoolemie de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şoferul a fost rănit uşor şi a ajuns la spital. Încărcătura camionului s-a răsturnat pe calea ferată, iar trei trenuri de călători, care circulau pe ruta Luduş – Bistriţa, au fost anulate. Pompierii şi poliţiştii intervin la faţa locului, pentru a elibera calea ferată. (Ziua News)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 2 =