Cinci camioane ..." />

Camioane românești atacate cu pietre în Franța

Cinci camioane înmatriculate în Europa de Est, inclusiv în România, au fost atacate cu pietre în Franța, rezervoarele a patru dintre acestea fiind perforate, informează Mediafax, cu referire la Ouest France. foto

Camioanele, înmatriculate în Polonia, România și Lituania, au fost atacate în noaptea de miercuri spre joi în timp ce erau parcate în diferite locuri din comuna Loudéac, situată în vestul Franței. Niciunul dintre șoferi nu a fost rănit.

Camionul înmatriculat în România se afla în parcarea magazinului Lidl, iar în urma impactului cu pietre i s-a perforat rezervorul de carburant și i s-a deteriorat parbrizul.

„Dormean când am auzit un zgomot”, a spus șoferul român. „Nu pot să conduc așa”, a adăugat el, facând referire la starea în care se află camionul pe care îl conducea.

„Nu sunt singurul care a pățit asta. Un alt camion a fost atacat”, a mai spus românul.

Atacatorii nu au cerut și nu au luat nimic.

Alte patru camioane au fost supuse aceluiași tratament. „M-am speriat când am văzut zburând spre parbriz o piatră foarte mare”, a spus șoferul lituanian. Lângă camioane au fost găsite pietre care cântăreau peste un kilogram.

Sursa:http://www.reporterntv.ro/flux/camioane-inmatriculate-in-europa-de-est-inclusiv-in-romania-atacate-cu-pietre-in-franta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 15 =