British ..." />

British Airways modifică programul de zbor din martie

British Airways a decis să opereze mai multe modificări în programul de zbor începînd din 31 martie, și vine cu o rută nouă, schimbări legate de terminale și creșterea frecvenței anumitor curse. foto

Compania aeriană va oferi servicii de weekend de pe Heathrow spre Ibiza începând din 27 aprilie, datorită popularității de care se bucură cursele actuale către White Isle, cu plecare de pe două aeroporturi – London City și Gatwick.

Biletele pentru aceste zboruri sunt deja puse în vânzare, cu prețuri începând de la 66 lire sterline pentru un zbor „dus”. 

La această ofertă se adaugă și noi curse spre Spania cu plecare de pe Heathrow în direcția Palma (începând din 31 martie) și de pe Gatwick spre Lanzarote (din 31 martie) și Tenerife (din 29 martie). Prețurile pentru Tenerife și Lanzarote pornesc de la 83 de lire sterline pentru un bilet „dus”, iar cele spre Palma – de la 99 lire sterline pe un singur segment.

Pentru toate noile sale curse cu decolare de pe Heathrow spre Leeds Bradford și Zagreb, compania aeriană va muta punctul de plecare de pe Terminalul 1 pe Terminalul 5 al aeroportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 8 =